Altijd de goedkoopste autoverzekeringen!

Goedkoopste autoverzekering

goedkoopste autoverzekeringverzekering berekenen

U hebt een auto en wil hier graag mee rijden op de openbare weg. Voordat dit mogelijk is moet er minimaal een WA verzekering afgesloten worden. Waarom dan niet deze verplichte kostenpost zo goedkoop mogelijk afsluiten? Dit kunt u aan ons over laten want wij bieden u naast de goedkoopste autoverzekering ook aantrekkelijke collectiviteitskortingen. Om dit te kunnen berekenen zijn wij een aantal gegevens van u nodig.

Een berekening kan worden gemaakt als uw kenteken, schadevrije jaren en kilometrage bij ons bekend is, plus natuurlijk uw postcode en geboortedatum. Aan de hand van deze gegevens wordt een berekening gemaakt waarna de goedkoopste autoverzekering bovenaan de lijst komt te staan. Tevens ziet u ook wat de premie is bij alle andere aangesloten maatschappijen! Handig toch?

U hebt nog nooit zo snel alle maatschappijen met elkaar kunnen vergelijken! U kunt natuurlijk ook gelijk online afsluiten, maar neem van tevoren wel de polisvoorwaarden door. Ga maar eens via de button beginnen met een berekening te maken. Het kan natuurlijk zo zijn dat u al een bestaande autoverzekering hebt.

Goedkoopste autoverzekering

Wat u voor uw huidige autoverzekering betaalt, kan wellicht bij ons al met zelfs een All Risk dekking. Zoveel verschil kan er in diverse premies zitten. Ook wanneer u op zoek gaat naar een goedkope autoverzekering zijn er 3 verschillende soorten dekkingen. De standaard WA dekking bent u verplicht om te hebben maar dit kunt u uiteraard ook uitbreiden naar een beperkt casco. Zo bent u net zo goed verzekerd voor schade aan derden, maar ook bij brandschade, diefstal en extreme weersomstandigheden. Wilt u elke denkbare schade aan uw auto ingedekt hebben, dan kiest u voor onze Volledig Casco dekking, ofwel All Risk autoverzekering.

Welke premie u ook kiest, u heeft bij ons automatisch een rechtsbijstandverzekering en uw inzittenden zijn ook gratis meeverzekerd. Alles zit al in de premie verwerkt, zodat u hier geen extra kosten aan heeft!.