Altijd de goedkoopste autoverzekeringen!

Een kapotte auto?

Een kapotte auto hebben komt nooit op een goed moment. Als je langs de weg komt te staan met je voertuig laat je vanzelfsprekend eerst de wegenwacht bekijken of de auto nog gerepareerd kan worden. Is dit niet het geval dan heb je verschillende mogelijkheden met jouw kapotte auto. Zo kun je hem laten inruilen bij de plaatselijke autodealer, wees je er dan wel van bewust dat je voor jouw kapotte auto in dat geval minder geld krijgt dan bij ons.

Wij zijn geïnteresseerd in jouw kapotte auto omdat wij potentie zien in bepaalde onderdelen van jouw kapotte auto. Dit is tevens de reden dat wij jou een vergoeding zullen geven voor de auto. De hoogte van deze vergoeding hangt van het type voertuig en bouwjaar. Desondanks staan wij erom bekend om hoge vergoedingen te geven voor elk type kapotte auto en zijn er al velen honderden tevreden klanten jou voorgegaan.

Een ander bijkomend voordeel van het verkopen van jouw kapotte auto aan ons, is het feit dat wij alle administratie zullen afhandelen. Zo krijg je van ons netjes een RDW vrijwaringsbewijs en zorgen wij voor alle papieren afhandeling. Heb jij dus een kapotte auto? Schroom dan niet om ons te bellen op; 0165-559230 .